Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Xιλιάδες πολίτες Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας περιμένουν συνάντηση για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

- Advertisement -spot_img

Σε εκδήλωση του περασμένου Μαρτίου στο Αγρίνιο με πρόσκληση του συντονιστικού πολιτών σύσσωμοι Δήμαρχοι Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας, Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειακή Αρχή Στερεάς Ελλάδος ένωσαν τις φωνές τους για την επιτακτική αναγκαιότητα υλοποίησης του ξεχασμένου διευρωπαϊκού δρόμου Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, η κατασκευή του οποίου αποτελεί υποχρέωση της χώρας απέναντι στην Ε.Ε. Μάλιστα ακολούθησαν και αποφάσεις όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος με ευρεία πλειοψηφία για την άμεση προτεραιότητα που έχει το έργο.

Μετά από την επίσκεψη του Δημάρχου Αγρινίου ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε η πρόθεση να γίνει η συνάντηση αρχές Απριλίου. Πέρασε όμως ένας μήνας και όχι μόνο η συνάντηση δεν έγινε ακόμα αλλά υπήρξαν και νέα εμπόδια για το δρόμο Καρπενήσι-Λαμία.

Κύριε Υπουργέ,

Αναμένουμε με αγωνία και έκδηλο ενδιαφέρον τη συνάντηση για το μεγάλο αυτό έργο που θα ενώσει τις Δυτικές με τις Ανατολικές ακτές της Κεντρικής Ελλάδας και το Λιμάνι του Πλατυγιαλίου με την Λαμία. Ο κόσμος όπως έδειξε με τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και την κινητοποίηση του Μαρτίου βρίσκεται σε αναβρασμό και θα προβεί σε περαιτέρω δυναμικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Η συντονιστική επιτροπή

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ