Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τα κούλουμα στην Σαργιάδα (φωτο)

- Advertisement -spot_img

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Καθαρά Δευτέρα η εκδήλωση των Κούλουμων στη Σαργιάδα Αγρινίου που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

«Παρευρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων πιστοί και σε αυτή την εκδήλωση διασκέδασαν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής έως αργά το απόγευμα.

Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωση μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον τους και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, που για ακόμη μια φορά υπήρξαν πραγματικοί αρωγοί για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που απάρτιζαν την ορχήστρα μας και ειδικότερα τους σολίστα Χρήστο Στεργίου τους τραγουδοποιούς Ρένα Ράπτη και Σπύρος Κουτρουμάνος για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για την γεμάτη κέφι και χορό ημέρα που μας χάρισαν.

Ευχαριστούμε για την παρουσία της, την φίλη πρωτίστως του Συλλόγου μας, Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου Παπαγεωργίου Μαρία και τον Πρόεδρο της Τ.Κ Σαργιάδας κ. Κροκίδα Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε και τα δύο καφενεία του κ. Στάικου Ιωάννη και του κ. Πλή Κωνσταντίνου για την προθυμία τους να φιλοξενήσουν την εκδήλωση σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την διεξαγωγή της σε εξωτερικό χώρο

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μου επιτρέψετε να το δώσω σε όλους βοήθησαν στο στήσιμο της εκδήλωσης και φυσικά στις γυναίκες του χωριού που για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι η αγάπη τους για το χωριό και το Σύλλογο μας και η κατάθεση ψυχής , μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά.

Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή!!!»

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ