Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

O Ιωνικός για την καταγγελία του Νταγκό: «Άδικη και σε αδιάφορο ματς»

- Advertisement -spot_img

Άγνοια για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Νάντρει Νταγκό δηλώνει ο Ιωνικός. Υπογραμμίζει δε ότι η καταγγελία του είναι άδικη και έγινε σε… αδιάφορο ματς!

Σε άλλο… μήκος κύματος η ΠΑΕ Ιωνικός, δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί τι συνέβη στο γήπεδό της. Με ανακοίνωση που εξέδωσε υπογραμμίζει ότι η καταγγελία του Νταγκό έγινε σε… αδιάφορο ματς και προσβάλλει τις προσφυγικές του ρίζες!

 

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Ο ρατσισμός δεν χωράει στο γήπεδό μας, ούτε στην κοινωνία και αυτό αποτελεί μια αρχή του συλλόγου μας.

Λέμε όχι στον ρατσισμό και σε οποιαδήποτε διάκριση! Θεωρούμε άδικο να λέγεται από έναν ποδοσφαιριστή σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον πως δέχτηκε ρατσιστικές επιθέσεις, προσβάλοντας έτσι τον κόσμο της Νίκαιας και τις προσφυγικές του ρίζες…

Σε μια περιοχή προσφύγων όπως η Νίκαια, που φιλοξενεί μετανάστες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, μοιάζει απίθανο να υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές και δεν έχουμε αντιληφθεί αν κακώς, έχει γίνει κάποιο μεμονωμένο περιστατικό.

Σε μια ομάδα όπως ο Ιωνικός με ποδοσφαιριστές από 13 διαφορετικές εθνικότητες, θα ήταν αδύνατο να υπάρξουν ρατσιστικές συμπεριφορές προς κάθε άνθρωπο και προς πάσα κατεύθυνση. Θα ήταν σαν να προσβάλαμε ένα δικό μας παιδί!

Φαινόμενα ρατσισμού δεν υπήρχαν ποτέ στο γήπεδο της Νεάπολης. Ούτε τα ανεχτήκαμε ποτέ, κάτι που έχουμε αποδείξει τόσα πολλά χρόνια με τις πράξεις μας.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναιτωλικού και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του να έχουν καλή συνέχεια με υγεία!

 

 

Πηγή: titormosnet.gr

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ