Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Γίνε φέτος εσύ ο Αϊ Βασίλης

- Advertisement -spot_img

Οι Κοινωνικές Δομές του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, οι οποίες λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνουν για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία «ΓΊΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ» προσφέροντας παιχνίδια στα παιδιά των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας, που είναι εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σας προσκαλούμε και φέτος στην συγκέντρωση παιχνιδιών (καινούργιων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση ,έτοιμα για χρήση) ,τα οποία θα διανεμηθούν στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της Δομής , ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς παιχνίδι.

Ας γίνουμε όλοι εμείς ο Αί Βασίλης , που με το δώρο του θα φέρει ευτυχία και χαμόγελα σε κάθε παιδικό προσωπάκι ξεχωριστά…….Γιατί άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά.

Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνεται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 13, από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου και ώρες 9:00 -14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2631023192 – 2631363425.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ