Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Επετειακή Εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

- Advertisement -spot_img

Tο Δη.Πε.Θε Αγρινίου στα πλαίσια των επετειακών του εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ…» του Χρήστου Μαγκλίνη. Μια ταινία-αφιέρωμα σε ανθρώπους που στήριξαν το δημοτικό μας θέατρο από την ίδρυσή του με συνεντεύξεις τους και αρχειακό υλικό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΓΚΛΙΝΗΣ

αφήγηση: ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

Σημείωμα Σκηνοθέτη:

Το ντοκιμαντέρ μας προσκαλεί να περιδιαβούμε μοναδικές στιγμές των σαράντα χρόνων ζωής του Δη.Πε.Θε. από την ίδρυση του έως σήμερα, μέσα από μαρτυρίες και αναμνήσεις ανθρώπων που έζησαν πλάι του. Στην διαδρομή αυτή οι πρωταγωνιστές μας ανέδειξαν τις πολυποίκιλες ψηφίδες του μεγάλου ψηφιδωτού που απαρτίζει τον πολιτισμό της περιφέρειας. Ίσως τα λόγια του Σαίξπηρ να βρίσκουν εδώ ζεστό το πιο κρυφό τους νόημα: «Τα όσα γίνανε στοχάσου τα καλά: Και μια άλλη μέρα που να’ χουμε καιρό κι αφού ζυγιάσουμε στο μεταξύ τα πράγματα, ξαναμιλούμε ανοίγοντας ο ένας του άλλου τις καρδιές μας».

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ: https://youtu.be/oIGcuxO41Dg

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ