Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Aποκατάσταση βλαβών στην επαρχιακή οδό της Τ.Κ. Μαμπαλιού με 2,1 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ

- Advertisement -spot_img

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών στην επαρχιακή οδό στην Τοπική Κοινότητα Μπαμπαλιού Αμφιλοχίας ξεκινούν σύντομα, καθώς σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν έχουν στόχο την αποκατάσταση βλαβών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται επανακατασκευή του κατεστραμμένου τμήματος της οδού με εξυγίανσή του σε μεγάλο βάθος και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, επανακατασκευή του τεχνικού οχετού και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου σε όλο το μήκος της επέμβασης καθώς και ανάντη του πρανούς για την αποστράγγισή του, οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθεί με κατασκευή οδοστρωσίας, ασφαλτικών και διαγράμμισης του δρόμου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2,1 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την υλοποίηση του οποίου υπήρξε επίσπευση των διαδικασιών ωρίμανσης και δημοπράτησης του.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ