Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το Photopolis Festival παρουσιάζει τους Cinedreamers

- Advertisement -spot_img

Το Photopolis Agrinio Photo Festival δίνει βήμα έκφρασης στους νέους δημιουργούς του Αγρινίου και παρουσιάζει τρεις ταινίες μικρού μήκους!

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι διπλός. Αφενός, να προωθηθεί η τέχνη και το σινεμά, δίνοντας στους νέους δημιουργούς τη δυνατότητα να μοιραστούν το έργο τους με το κοινό και να συζητήσουν μαζί του και αφετέρου, να ενισχυθεί η κινηματογραφική κοινότητα του Αγρινίου, προσφέροντας μια πλατφόρμα για ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και δημιουργικότητας.

Οι ταινίες δημιουργήθηκαν από την ομάδα cinedreamers, στο πλαίσιο σεμιναρίου του Zephy Ross στο Αγρίνιο.

Μια πρόσκληση από το Φεστιβάλ Photopolis για να ανακαλύψουμε τον κόσμο του σινεμά, να εμπνευστούμε από τις νέες δημιουργικές φωνές και να δημιουργηθεί ένα δίκτυο που θα υποστηρίζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη του κινηματογράφου στο Αγρίνιο.

Οι ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ:

Μεγάλωσα για ν’ αγαπάω, ντοκιμαντέρ

Σκηνοθεσία Μαρία Τσαπραΐλη

Τα γυρίσματα έλαβαν μέρος στο Γηροκομείο Αγρινίου.

Η κάμερα βουτά μέσα στην καθημερινότητα ενός γηροκομείου. Πού κατοικεί ο έρωτας στους ηλικιωμένους; Ποια είναι η πιο δυνατή στιγμή αγάπης στη ζωή τους; Το βίωμα τι είναι όταν μεγαλώνουμε; Η μνήμη; Τι χωράει μέσα η μνήμη;

Το Πέπλο, μυθοπλασία

Σκηνοθεσία Μπιλ Μάττερς

Παίζουν Σταυρίνα Βασιλοπούλου, Στάλω Νικολάου

Διασκευή μονόλογου Ευτυχίας Πατσιαλού (Α’ βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πεζογραφίας)

Μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών

Η Νατάσα θέλει να παντρευτεί τον Χάρη, όμως εκείνος πεθαίνει πριν τη μέρα του γάμου. Η Νατάσα αρχίζει να τρελαίνεται… μέσα στο παραλήρημα της μαθαίνουμε πόσο τον αγάπησε. Η ταινία ακροβατεί μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

Ένας Κόσμος μες στον Κόσμο, ντοκιμαντέρ

Σκηνοθεσία Σταυρίνα Βασιλοπούλου

Γυρίστηκε στο Πάρκο Αγρινίου και στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με επιστημονικό και αρχαιολογικό περιεχόμενο. Στόχος του είναι να παρουσιάσει το ταξίδι ενός αρχαιολογικού ευρήματος από το πεδίο της ανασκαφής μέχρι την έκθεση του σε ένα μουσείο. Τον έρωτα του ερευνητή με το άγνωστο αντικείμενο.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ