Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Τις Δημόσιες Δομές Υγείας της Άρτας επισκέφτηκαν η Αναπλ. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο ΥφΑΑΤ Γιώργος Στύλιος, και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης

- Advertisement -spot_img

Γιώργος Στύλιος: «Εργαζόμαστε μαζί με την Αναπλ. Υπουργό για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας της Άρτας»

Τις Δημόσιες Δομές Υγείας της Άρτας επισκέφτηκαν την Τρίτη 3 Μάϊου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ Γιώργος Στύλιος και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Ιωάννης Καρβέλης.

Αρχικά, η κα Γκάγκα και ο κ. Στύλιος συνοδευόμενοι από τον κ. Καρβέλη, πραγματοποίησαν σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, με το Διοικητικό Συμβούλιο, την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, την Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνη για τη διαχείριση περιστατικών με λοίμωξη COVID-19, τους διευθυντές των κλινικών, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με τον σύλλογο εργαζομένων. Η κα Γκάγκα και οι κ. Στύλιος και Καρβέλης επισκέφτηκαν την Νεφρολογική Κλινική, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) καθώς και την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Άρτας. Εκεί, ενημερώθηκαν από τους Διευθυντές των Κ.Υ του νομού και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας. Παράλληλα, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ). Καταλήγοντας, η Αναπληρώτρια Υπουργός, ο Υφυπουργός και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποίησαν σύσκεψη με τους Δημάρχους των Δήμων του Νομού Άρτας.

Με αφορμή την επίσκεψη της κας Γκάγκα και του κ. Καρβέλη, ο ΥφΑΑΤ και Βουλευτής Άρτας κ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Η Άρτα αποτελεί σημείο αναφοράς για το Νοσοκομείο και τις υπηρεσίες υγείας που αυτό προσφέρει, καθώς εξυπηρετεί και τους γύρω νομούς. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, κάνουν σπουδαία δουλειά. Ωστόσο, προσδοκούμε στη συνεργασία της Αναπληρώτριας Υπουργού, ώστε οι υπηρεσίες αυτές να αναβαθμιστούν περεταίρω. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού και η δημιουργία νέων τμημάτων και κλινικών στο Νοσοκομείο, καθώς και η αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ και των Κ.Υ του Νομού Άρτας. Ως προς το Κ.Υ Άρτας χρειάζεται να γίνουν οι απαραίτητες κτηριακές εργασίες, ώστε να μεταφερθούν εκεί τα Τμήματα τα οποία στεγάζονται σε ενοικιαζόμενους χώρους. Θέλω να ευχαριστήσω την κα Γκάγκα και τον κ. Καρβέλη, για την επίσκεψή και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να είναι κοντά στους Αρτινούς. Να αφουγκράζονται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να συνεχίσουν να πράττουν το καλύτερο για το δημόσιο συμφέρον».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ