Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Tην Πέμπτη (15/09) η προβολή της ταινίας “EVIL PRESENCE 2”

- Advertisement -spot_img

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 μ.μ. στο Δημοτικό κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ» θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας : EVIL PRESENCE 2

Στην προβολή της ταινίας θα παρευρεθούν, οι δημιουργοί της ταινίας, τα αδέλφια Μπαϊρακτάρη καθώς επίσης και οι πρωταγωνιστές αυτής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δίνονται δελτία προτεραιότητας από τις 7:30 μ.μ. και μέχρι εξαντλήσεως τους.

Ο Τζων Χάιπερ, ελληνογερμανός επιτυχημένος πράκτορας, αναλαμβάνει μαζί με τον συνεργάτη του να συνοδεύσουν τον καταξιωμένο καθηγητή ψυχιατρικής Δ. Μαρσαρίδη να παραχωρήσει συνέντευξη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Τα όσα ακούει ο Τζων στη συνέντευξη από το στόμα του γιατρού και τα γεγονότα που ακολουθούν καθώς τον επιστρέφουν σπίτι, είναι σοκαριστικά.

Αντιλαμβάνονται σύντομα ότι βρίσκονται ανάμεσα σε μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ Καλού και Κακού, με μόνο στόχο πλέον να σώσουν τις ζωές και τις ψυχές τους. Μόνος σύμμαχος και οδηγός τους ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος γνωρίζει πολλά περισσότερα για την κατάσταση…

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπαϊρακτάρης 

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Μπαϊρακτάρης, Λευτέρης Μπαρλίκας, Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Γιάννης Ράπτης, Χρήστος Βασιλογιάννης, Κυριάκος Δελής, Ιφιγένεια Νταβαρίνου, Κατερίνα Καζαντζή, Νίκος Σώζος, Ηλίας Στεφανίδης, Γιώργος Τσίρκας, Χριστίνα Ιωσηφίδου κ.α.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ