Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Την Άνοιξη του 2023, η 1η διεθνής έκθεση Ergo.tec / Μηχανήματα Έργων

- Advertisement -spot_img

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου των μηχανημάτων έργων και δεδομένης της γενικότερης δύσκολης συγκυρίας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μετά από αίτημα αρκετών εταιρειών που εισάγουν Μηχανήματα Έργων και αντιμετωπίζουν πρόβλημα και δυσκολίες στο να προμηθευτούν και να εισάγουν εγκαίρως τα προϊόντα τους, η Τεχνοεκδοτική / TPress μετακινεί την έκθεση Ergo.tec / Μηχανήματα Έργων για την Άνοιξη του 2023.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και σκεπτόμενοι το συμφέρον του κλάδου, προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση ώστε με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 30 και πλέον ετών που διαθέτουμε, να εγγυηθούμε στον συγκεκριμένο τομέα μία πλήρη και δυναμική έκθεση, ανάλογη του μεγέθους και του κύρους του.

Έχοντας στο ενεργητικό μας τις πλέον επιτυχημένες εξειδικευμένες τεχνικές εκθέσεις δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουμε το ελάχιστο πρόβλημα σε μία αγορά που είναι συνυφασμένη με την ιστορία μας, καθώς την υπηρετούμε μέσα από τις εκδόσεις και τις εκθέσεις μας από το 1991.

Παράλληλα, συνεκτιμώντας το ενδιαφέρον και άλλων επιχειρήσεων για συμμετοχή τους σε νέα ημερομηνία μέσα στο 2023, εκτιμούμε ότι η επιλογή μας θα αποδώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σε εκθέτες, συνέδρους και επισκέπτες.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της διοργάνωσης για την Άνοιξη του 2023, ώστε η 1η Ergo.tec / Μηχανήματα Έργων να αποτελέσει πραγματικά «το πρώτο ραντεβού των γιγάντων»!

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ