Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Θανάσης Λύρος: «Η ετυμηγορία του Λαού είναι σεβαστή – Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους στον κοινό αγώνα ανάπτυξης του Δήμου μας»

- Advertisement -spot_img

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επι κεφαλής του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», Θανάσης Λύρος, μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ετυμηγορία του Λαού είναι σεβαστή. Εκ του αποτελέσματος είναι φανερό πως οι προθέσεις και τα σχέδιά μας για την ανάπτυξη του Δήμου μας δεν έφτασαν στον κόσμο, παρ’ ότι ο αγώνας μας ήταν τίμιος και διαυγής κατά πάντα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και διαβεβαιώνουμε και ολόκληρη την κοινωνία πως μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαστε τα μάτια και η φωνή τους, να προστατέψουμε με κάθε τρόπο την νόμιμη και αποτελεσματική λειτουργία του και να έχει το κύρος που αξίζει στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Στο μέτρο δε που μας αναλογεί είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε με τις προτάσεις μας στην ανάπτυξη για όλους, όπως ήταν η σημαία της προεκλογικής μας διαδρομής. Η συνεργασία, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια θα τηρηθούν στο ακέραιο, όπως έχουμε υποσχεθεί στους συνδημότες μας, από την πρώτη στιγμή που ζητήσαμε την ψήφο τους.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους στον κοινό αγώνα ανάπτυξης του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ».

Θανάσης Λύρος

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ