Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε Δημοτικά Σχολεία στη Ναύπακτο

- Advertisement -spot_img

Τις εκπαιδευτικές δράσεις παρακολούθησαν περισσότεροι από (200) μαθητές

Για την πραγματοποίηση των δράσεων αξιοποιήθηκε υλικό από την εταιρεία PLAYMOBIL HELLAS ενώ αναπτύχθηκε και «μακέτα» κυκλοφοριακής αγωγής από Αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας

Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής, σε πέντε Δημοτικά Σχολεία Ναύπακτο, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 200 μαθητές.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνόμο Β΄ Αμαλία Αναστασίου του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, η οποία επιπλέον σχεδίασε και προσάρμοσε στην εκπαιδευτική διαδικασία «μακέτα» κυκλοφοριακής αγωγής, για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημιουργικότητας αλλά και αλληλεπίδρασης με τους μικρούς μας φίλους.

Απώτερος στόχος μας αποτελεί η ευαισθητοποίηση μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, η καλλιέργεια ασφαλούς οδικής κουλτούρας και η εμφύσηση οδικής συμπεριφοράς στους μελλοντικούς χρήστες του οδικού δικτύου.

Στις εκπαιδευτικές δράσεις αξιοποιήθηκε εξοπλισμός και υλικό της εταιρείας PLAYMOBIL HELLAS , που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα συνεχιστούν σε Δημοτικά Σχολεία στο Μεσολόγγι.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ