Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση τομεαρχών κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΟΕΕ

- Advertisement -spot_img

Τα τρέχοντα θέματα της οικονομίας και του κλάδου των λογιστών – φοροτεχνικών συζήτησαν οι εκπρόσωποι της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τους τομεάρχες οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Παπαδημητρίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Αβραάμ Πανίδης, και το Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης, Μενέλαος Μαλτέζος, υποδέχτηκαν, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, και την Κατερίνα Παπανάτσιου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα εξής θέματα: 

Πρώτον, στην ακρίβεια και τα μέτρα, που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Δεύτερον, στα ζητήματα που απασχολούν τους λογιστές – φοροτεχνικούς στην καθημερινότητά τους. 

Τρίτον, στην ενεργή συμμετοχή του ΟΕΕ, ως θεσμοθετημένος οικονομικός σύμβουλος της Πολιτείας, στην κατάρτιση νομοσχεδίων.

Τέταρτον, στα οικονομικά μαθήματα, που λείπουν από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και στην ενίσχυση της φορολογικής συνείδησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. 

Οι εκπρόσωποι του ΟΕΕ έδωσαν φάκελο με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου τόσο για τα ανωτέρω θέματα, όσο και για το σύνολο των ζητημάτων της οικονομίας. 

Επιπλέον, οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για τη σειρά εκδηλώσεων, που ξεκινά το ΟΕΕ σε όλη την Ελλάδα, για την ενημέρωση των μελών του και της αγοράς γύρω από τις δράσεις και τις ευκαιρίες του Ταμείου Ανάκαμψης.  

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ