Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Σύγχρονο Μάρκετινγκ στα Ξενοδοχεία

- Advertisement -spot_img

Νέο επεισόδιο (Νο 160) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

Ο βασικότερος τομέας οικονομικής ανάπτυξης στην χώρα μας είναι ο τουρισμός. Ο τρόπος εξυπηρέτησης και υποδοχής των επισκεπτών στην Ελλάδα, αποτελεί μια απαιτητική εξίσωση που όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό καλούνται να λύσουν. Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και η αύξηση της χρήσης του internet έχει αλλάξει το τοπίο ολοκληρωτικά. Ωστόσο η εμπειρία των επισκεπτών παραμένει σε πρώτο πλάνο και αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Ιδιοκτήτρια & CEO Ξενοδοχείου στη Σαντορίνη Ειρήνη Κασελίμη, συζητούν για το σύγχρονο μάρκετινγκ στα Ξενοδοχεία.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Τελικά, το ίντερνετ είναι μονόδρομος για τις κρατήσεις των δωματίων σήμερα; – Πως έχει αλλάξει το τοπίο των κρατήσεων το AirBnB; – Πως έχει αλλάξει ο επισκέπτης σήμερα; – Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία του επισκέπτη στο τουριστικό μάρκετινγκ; – Με ποιους τρόπους μπορούμε να κάνουμε επιτυχημένο μάρκετινγκ εντός του ξενοδοχείου (αφού έρθει ο επισκέπτης); – Πως χτίζουμε σχέση μαζί του αφού αναχωρήσει; – Ποιος ο ρόλος του προσωπικού στην ικανοποίηση του πελάτη; – Ποια τα ιδανικά προσόντα που πρέπει να έχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο σας; – Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στο μάρκετινγκ των ξενοδοχείων; – Ποιο το ένα πιο βασικό μυστικό για επιτυχημένο μάρκετινγκ Ξενοδοχείων σήμερα; και πολλά άλλα!

Παράλληλα η Digital Account Manager Ελπίδα Σαραντοπούλου μας μιλάει για το Digital Marketing στον Τουρισμό!
Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει το checklist των 7 σημείων στο Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 160 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 160 «Σύγχρονο Μάρκετινγκ στα Ξενοδοχεία» μπορείτε να το δείτε εδώ:

📺 Σύγχρονο Μάρκετινγκ στα Ξενοδοχεία

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ