Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Πρωταθλητής ο Ηρακλής Αγρινίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας – Παίδων – Κορασίδων –  Παγκορασίδων – Παμπαίδων (φωτο)

- Advertisement -spot_img

Μεγάλη επιτυχία για τον Αγρινιώτικο σύλλογο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων κορασίδων παγκορασίδων Παμπαίδων, καθώς ο Ηρακλής Αγρινίου με την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου δύο ασημένιων και ενός χάλκινου βρέθηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος στην κατηγορία παγκορασίδων.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων κορασίδων παγκορασίδων Παμπαίδων έγινε στην πόλη της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο της Παναχαϊκής από 4 έως 8 Μαϊου.

Ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με τρεις Αθλήτριες και έναν Αθλητή . Πρωταθλήτρια Ελλάδος και χρυσό μετάλλιο στης παγκορασίδες στα 57 κιλά η Φωτεινή Κωστάκη.

Δευτεραθλήτρια Ελλάδας και Ασημένιο μετάλλιο στης παγκορασίδες στα 54 κιλά η Δήμητρα Καψιμαλη .

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στα 63 κιλά στους παμπαίδες ο Κυριλης Ευθύμιος .

Χάλκινο μετάλλιο στης κορασίδες στα 44-46 κιλά για την Παναγιώτα Καψιμάλη . Οι παραπάνω κατακτήσεις μεταλλίων οδήγησαν τον Ηρακλή Αγρινίου στην πρώτη θέση στης παγκορασίδες .

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμάλης Γιώργος τόσο για της κατάκτησης των μεταλλίων αλλά πιο πολύ για της εμφανίσεις των αθλητών του σε τόσο υψηλό επίπεδο πυγμαχίας απέναντι σε ιστορικά σωματεία στον χώρο της πυγμαχίας.

Ο Γιώργος Καψιμάλης συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων κορασίδων παγκορασίδων Παμπαίδων .

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή Νικόλαο Πλέα και την Παναχαϊκή καθώς και στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος πολλά συγχαρητήρια και στους πατρινούς φιλάθλους για την πολύ ζέστη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με την πολυπληθή παρουσία τους.

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ