Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ποιμαντικές Επισκέψεις του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο

- Advertisement -spot_img

Το Στρατόπεδο Μεσολογγίου, τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και τα Γηροκομεία στο Αγρίνιο και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου επισκέφθηκε κατά τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και την Διακαινήσιμο Εβδομάδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, προκειμένου να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και να τους ευχηθεί ενόψει των εορτών.

Την Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιωτατος μετέβη στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να τελέσει και εκεί την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και να ευχηθεί για την σωματική και πνευματική υγεία και θεραπεία των ασθενών που νοσηλεύονταν και να ευλογήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 6 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου και την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε το Σελίβειο Γηροκομείο στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε πατρικά με τους τροφίμους και ευχήθηκε στις Δευθύνουσες και τους εργαζομένους.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2024 μετέβη στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι, όπου ευχήθηκε στον Διοικητή, τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους Στρατιώτες και συνομίλησε μαζί τους μεταφέροντας τον πασχάλιο χαιρετισμό και εκφράζοντας την Αναστάσιμη χαρά που βιώνει η Εκκλησία μας.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://photos.app.goo.gl/eR1N9DX9YLeWR9yY9

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ