Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2024

Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελου στο Μεσολόγγι

- Advertisement -spot_img

Περιοδεία στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε την Τρίτη 28/5 ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελος. 

Ο κ. Φάμελος αρχικά επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση.  Κατά τη συνάντηση αναδείχτηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης και υποβάθμισης του Νοσοκομείου με τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύει την ανάγκη για άμεση ενίσχυση και στήριξη  του Νοσοκομείου, με προσλήψεις, ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και μισθολογική αναβάθμιση του προσωπικού σύμφωνα με τις προτάσεις του κόμματός του.

Στη συνέχεια ο κ. Φάμελος επισκέφτηκε το κέντρο της πόλης και συζήτησε με πολίτες αναφορικά με τα προβλήματα  που μαστίζουν την περιοχή, ενώ είχε και εκτενή συνάντηση με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ και του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου όπου αναδείχτηκαν τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής στο ξεκίνημα μιας ακόμη καλλιεργητικής περιόδου.

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία του, ήταν το Μουσείο Άλατος στη Τουρλίδα Μεσολογγίου, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του και συνεχάρη τους υπευθύνους για το έργο τους αλλά και την πρόσφατη εξόχως τιμητική βράβευση του Μουσείου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου όπου στη συνάντηση με τους εργαζόμενους αναφέρθηκε στην ανάγκη να μπει φρένο στην απροκάλυπτη προσπάθεια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ο Κήπος των Ηρώων όπου κατέθεσε στεφάνι αποτίνοντας φόρο τιμής στη μνήμη των πεσόντων της φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου.

Κοινός τόπος όλων των συναντήσεων ήταν η πλήρης απαξίωση και εγκατάλειψη της Ιερής Πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου από την κυβέρνηση της ΝΔ, με τον κ. Φάμελο να τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, ενώ αναφέρθηκε στο συνολικό πρόγραμμα του κόμματός του για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τον κ. Φάμελο συνόδευσαν στην περιοδεία του ο Βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας, ο Διευθυντής της ΚΟ Θάνος Μωραΐτης, η πρώην βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου, ο υποψήφιος βουλευτής Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο Γραμματέας της ΝΕ Γιώργος Ξενάκης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σπύρος Μολώνης, και μέλητης ΟΜ Μεσολογγίου.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ