Τετάρτη, 10 Απριλίου, 2024

Πάτρα: 12ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός

- Advertisement -spot_img

Ξεκινά το παιχνίδι του 12ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο Who you gonna call?. Ένα γεγονός φέρνει αναταραχή στην Πάτρα του 1953. Περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στους σκοτεινούς δρόμους της… Περίεργοι ήχοι ηχούν από δυσπρόσιτα σημεία της… Απρόσμενοι επισκέπτες που δεν θα φανταζόσουν ποτέ… Αφού ήταν μύθος… ή μήπως όχι;

Το Παιχνίδι θα αρχίσει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 00.01 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2023 με συγκεκριμένη θεματολογία και αναδίπλωση ιστορίας. Θα αποτελείται από 5 φάσεις παιχνιδιού και την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού.

Μετά από διακοπή πέντε χρόνων, το παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού στελεχώνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και αναμένεται να προσδώσει αύρα ανανέωσης και φρεσκάδα στον θεσμό και πολλές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

Ο 12ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός του Πατρινού Καρναβαλιού απευθύνεται σε παίχτες Κρυμμένου Θησαυρού τόσο από την Πάτρα όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Φυσικό επακόλουθο της διεξαγωγής του είναι η επέκταση της προβολής του Κρυμμένου Θησαυρού αλλά και του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλα  τα μήκη και τα πλάτη της γης. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των δικτύων και μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο διαδικτυακός θησαυρός μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «εργαλείο» στην εξέλιξη και προώθηση τόσο του παραδοσιακού παιχνιδιού, όσο και γενικά του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το παιχνίδι διεξάγεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr ή από το http://game.carnivalpatras.gr

Επίσης θα μας βρείτε: Facebook: https://www.facebook.com/12diadiktiakos

Instagram: @12osdkth

Η ομάδα του 12ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού

Peter Venkman, Erin Gilbert, Ray Stantz, Egon Spengler

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ