Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Σύλλογος Iδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Αιτωλ/νίας, θα πραγματοποιήσει την 21η Έκθεση Ξενόγλωσσου Διδακτικού Βιβλίου

- Advertisement -spot_img

Ο Σύλλογος Iδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Αιτωλ/νίας θα πραγματοποιήσει την 21η Έκθεση Ξενόγλωσσου Διδακτικού Βιβλίου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 έως 15:00 στο Corali Luxury Resort (6ο χλμ Αγρινίου-Αντιρρίου), Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης οι Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και οι Καθηγητές του  Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις  ξενόγλωσσων βιβλίων και να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες από ώρα 11:00 έως 14:00, από τους εκδοτικούς οίκους: MM Publications, Burlington Books, και Express Publishing.

Επίσης εκτός των εμπορικών ομιλιών, στο παραπάνω χρονικό πλαίσιο, θα υπάρχει ομιλία από  τον κο Κουρούπη Δημήτριο, Β΄Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ι. Κ.Ξ.Γ. PALSO – και  Πρόεδρο του Συλλόγου Ι.Κ.Ξ.Γ. Κέρκυρας, με θέμα: I.A. with A.I.

Στον εκθεσιακό χώρο επίσης οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα  περίπτερα και άλλων εκδοτικών οίκων και εξεταστικών φορέων όπως των: Super Course Publishing,   Trait d’ Union, Esol Exams, Grivas Publications, Hamilton House και Michigan State University.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εκδότες για την συμμετοχή τους στην ετήσια Έκθεση  Ξενόγλωσσου Βιβλίου του Συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους xορηγούς της Έκθεσης  Express Publishing και Grivas Publications.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Αιτωλ/νίας

(PALSO)

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ