Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Ο Σπήλιος Λιβανός στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ

- Advertisement -spot_img

O Σπήλιος Λιβανός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε στις εργασίες του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο κ. Λιβανός δήλωσε:

“Ένα ακόμη ουσιαστικό και παραγωγικό συνέδριο της μεγάλης δημοκρατικής πατριωτικής και ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς παράταξης ολοκληρώθηκε, με συμμετοχή 6.000 παρατηρητών και 2.500 συνέδρων από όλη την Ελλάδα.

Η ΝΔ στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη. Το αποδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια στην πράξη. Το αποδεικνύουμε συνεχώς καθ΄όλη τη διάρκεια των επάλληλων και παράλληλων συνταρακτικών κρίσεων που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Στεκόμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας δίνοντας λύση στα προβλήματά τους. Το πράξαμε με την πανδημία, το πράξαμε με τις φυσικές καταστροφές της κλιματικής κρίσης, και τελευταία, με το ουκρανικό και την ενεργειακή κρίση.

Μόλις προχθές ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση μας, με το Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης, έδωσαν μια γενναία και αποφασιστική λύση ανακουφίζοντας το σύνολο των Ελλήνων πολιτών που πλήττεται από τις τεράστιες αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας.

Η ΝΔ είναι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες. Ψηφιοποιούμε και εκσυγχρονίζουμε το κόμμα για να είμαστε πολύ κοντά με όλους τους πολίτες. Πιστοί στις βασικές μας αρχές και αξίες, εξελισσόμαστε παράλληλα με την κοινωνία, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών.

Αυτό ακριβώς κάναμε και στο 14ο συνέδριό μας. Επιβεβαιώσαμε την προσήλωσή μας στην ασφάλεια της πατρίδας και της κοινωνίας, τη δικαιοσύνη, την προστασία του περιβάλλοντος, τη δύναμη των νέων, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό μας.

Μόνο τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει έξι συνέδρια, έναντι μόλις τριών του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο στα λόγια ευαγγελίζεται την προοδευτικότητα.

Είμαστε η ισχυρή λαϊκή δημοκρατική δύναμη του τόπου με κοινωνικό, προοδευτικό-μεταρρυθμιστικό αποτύπωμα στην πράξη και την καθημερινότητα του πολίτη.

Το συνέδριο μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από αύριο ξεκινάμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον νέο αγώνα που θα οδηγήσει τη ΝΔ και πάλι στην εκλογική νίκη, την αυτοδυναμία και την εξασφάλιση μιας ακόμη τετραετίας για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη, πιο δίκαιη, πιο ισχυρή Ελλάδα.”

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ