Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Νομός Ιωαννίνων κατακτά τη μικρή οθόνη

- Advertisement -spot_img

Μια σειρά από επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές είχε την τύχη να φιλοξενεί το τελευταίο διάστημα ο νομός Ιωαννίνων. Ο λόγος για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» με γυρίσματα στην Κόνιτσα, τη σειρά «Σασμός» με γυρίσματα στην πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή και την ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση με γυρίσματα τόσο στην πόλη όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού.

Με την υγειονομική κατάσταση να έχει εξισορροπηθεί άνοιξε ταυτόχρονα ο δρόμος για γυρίσματα εκτός Αττικής με τον νομό Ιωαννίνων να έχει την τιμητική του, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την προβολή και την εξωστρέφεια του προορισμού, ως ενός από τους κορυφαίους της χώρας μας. Άλλωστε, την άγρια ομορφιά της περιοχής είχαν ξεχωρίσει και πρόσφατα παραγωγές από το εξωτερικό όπως το «Μπέκετ» με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον και η ταινία τρόμου από το Bollywood με τίτλο «Mushkil».

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναγνώριση που παίρνει η περιοχή ως «φιλο-τηλεοπτικός» προορισμός και ευελπιστεί να είναι η αρχή μιας πιο συστηματικής παρουσίας τηλεοπτικών και κινηματογραφικών συνεργείων.Τέλος, ευχαριστεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τους ηθοποιούς, τις εταιρείες παραγωγής και όσους βοήθησαν για την παραγωγή των συγκεκριμένων εκπομπών, επισημαίνοντας τη μεγάλη σημασία που θα έχουν για το νομό οι προβολές τους σε πανελλήνια εμβέλεια.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ