Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Γιώργος Βαρεμένος στην Βουλή με επίκληση Κ. Παλαμά (video)

- Advertisement -spot_img

Η ομιλία του Γιώργου Βαρεμένου στην Βουλή κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2023.

Ο κ. Μητσοτάκης τα είχε όλα και ήθελε παραπάνω: να τους ακούει όλους για να τους εκβιάζει και να επιβάλει την ομερτά. Αν είναι να έλθει στην Βουλή και να το βάλει πάλι στα πόδια όταν του τεθούν ερωτήματα, καλύτερα να μην έλθει καθόλου. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Να γίνει χαλασμός, όπως τον εννοεί ο Παλαμάς.

Η Αιτωλοακαρνανία και τα μέρη που δεν έχουν τουρισμό, σφαδάζουν υπό το βάρος πολλαπλών κρίσεων. Η εκτόξευση της τιμής των εφοδίων απειλεί να μετατρέψει μέρος της χώρας σε χέρσα γή, ενώ η κτηνοτροφία απειλείται με αφανισμό. Ως αντίδοτο, ο Προϋπολογισμός του 2023 προβλέπει μείωση δαπανών για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε σχέση με τον περσινό, ο οποίος και πάλι ήταν μειωμένος σε σχέση με τον προπέρσινο.

Το ίδιο και στο υπουργείο Υγείας, την στιγμή που νοσοκομεία, όπως αυτά της Αιτωλοακαρνανίας, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κατάρρευσης λόγω έλλειψης προσωπικού. Αν δεν σας αρέσει, πάτε στον ιδιωτικό τομέα να βρείτε την υγειά σας!

Το Ταμείο Ανάκαμψης μετατρέπεται σε χαμένη ευκαιρία και η κυβέρνηση δεν κάλεσε κανέναν φορέα (με φιλικές προς την ίδια διοικήσεις) να ακούσει προτάσεις για την ανάκαμψη της επαρχίας. Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Αυτή η πορεία πρέπει να αντιστραφεί, σε μία κατεύθυνση εθνικής αναγέννησης, για να ανακοπεί η δημογραφική, και όχι μόνον, φθορά.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ