Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Νέοι αλγόριθμοι θα δοκιμαστούν στην Online Διδασκαλία Μαθηματικών σε 6 Πανεπιστήμια στην Ευρώπη

- Advertisement -spot_img

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η συνάντηση εργασία του έργου iMath που χρηματοδοτείται από πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τον καθηγητή του  Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Σπύρο Συρμακέση.

Η διήμερη συνάντηση στη Φλωρεντία της Ιταλίας είχε σαν σκοπό οι συμμετέχοντες εταίροι του έργο να ανταλλάξουν πληροφορίες για το προφίλ των φοιτητών Πανεπιστημίων που θα χρησιμοποιούσαν ένα σύστημα εκπαίδευσης από απόσταση και αξιολόγησης με τη μορφή quizzes  στη διδασκαλία των μαθηματικών.

Στα πλαίσια της συνάντησης παρουσίασαν και έξι αλγόριθμους που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε σύστημα εκπαίδευσης από απόσταση για την πρόβλεψη της απόδοσης της επίδοσης των φοιτητών.

Οι αλγόριθμοι αυτοί θα υλοποιηθούν και θα δοκιμαστούν πιλοτικά σε φοιτητές από πανεπιστήμια της Γερμανίας, Ελλάδας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας και Σλοβενίας ώστε να δοκιμαστούν στην πράξη. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://imath.pixel-online.org/

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ