Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νέο επεισόδιο Marketing in Practice με θέμα: “Οι κρίσεις ως επιχειρηματική ευκαιρία”

- Advertisement -spot_img

Οι κρίσεις κάθε είδους επηρεάζουν αναμφίβολα την επαγγελματική μας καθημερινότητα και δημιουργούν αναρίθμητα προβλήματα. Οι millennials – στα πιο παραγωγικά τους χρόνια – βίωσαν μια ισχυρή οικονομική κρίση, μια πανδημία, και τώρα ζουν έναν πόλεμο πολύ στη Χώρα μας και ποιος γνωρίζει τι ακόμα θα ζήσουμε στο μέλλον. Μια γενιά που έμαθε να ζει σε καταστάσεις κρίσεις αλλά να προσπαθεί, να ελίσσεται και να δημιουργεί.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Σύμβουλο ψυχικής υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια Έττυ Βαρούχ, συζητούν για το πώς οι κρίσεις (κάθε είδους) μπορούν να αποτελέσουν μια επιχειρηματική ευκαιρία!

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: -Τι ορίζουμε ως κρίση στην ζωή ενός ανθρώπου; – Πως περιγράφεται η ψυχική κατάσταση ενός ατόμου σε κατάσταση κρίσης; – Πως μπορούμε να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα μας με επιτυχία; – Πως μπορεί να εμποδιστεί η αποτελεσματικότητά μας στην επαγγελματική μας ζωή; – Πως πρέπει να λαμβάνουμε επιχειρηματικές αποφάσεις σε περίοδο κρίσης; – Πως επηρεάζονται οι επαγγελματικές μας σχέσεις σε καταστάσεις κρίσης; – Με ποιον τρόπο μπορούμε να κρατάμε τις ισορροπίες με τους γύρω μας; – Με ποια τεχνική μπορούμε αποφύγουμε τα εμπόδια που προκαλεί μια κατάσταση κρίσης; -Κάθε κρίση συνήθως οδηγεί σε αλλαγές. Πόσο δύσκολο είναι να δεχτούμε την αλλαγή; Πως πρέπει να την αντιμετωπίζουμε; – Για ποιους λόγους μια κρίση μπορεί να θεωρηθεί ευκαιρία; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Digital Strategist Δημήτρης Κονταράκης μας μιλάει για την αντιμετώπιση των επιχειρηματικών κρίσεων στην πράξη.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τις καταναλωτικές γενιές και της σχέση τους με την επιχειρηματικότητα και το μάρκετινγκ.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 160 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 163 «Οι κρίσεις ως επιχειρηματική ευκαιρία» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/oi-kriseis-os-epicheirimatiki-eykairia/

Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΧΕΛΩΟΣ TV

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ