Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με δείπνο αγάπης η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας της (φωτο)

- Advertisement -spot_img

Την Παρασκευή 5 Απριλίου η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας διοργανώνοντας δείπνο αγάπης, στο οποίο και έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου που υποστηρίζουν το έργο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από τον Δήμο Αγρινίου ο Αντιδήμαρχος κ. Σκουφής Λάμπρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννος Φαρμάκης, ο Αντιπρόεδρος Δ.Ε. Αγρινίου κ. Καραμάνης Βασίλειος. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου κ. Πιστιόλας Κωνσταντίνος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γρίνος Σπυρίδων και κ. Αραχωβίτης Ελευθέριος.

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Αγραφιώτης Γεώργιος και μέλη του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Τσιτσέλης Ιωάννης, ο Αθλητικός Δ/ντής του Δ.Σ. της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος κ. Αδάμ Βλαχογιάννης. Εκπρόσωποι φορέων, φίλοι και υποστηρικτές του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή, τα Γενναία μας Παιδιά, οι γονείς και οι εργαζόμενοι της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την στήριξή τους.

Ευχαριστούμε θερμά το μουσικό σχήμα ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ που αφιλοκερδώς μας ταξίδεψαν με τα τραγούδια Αγάπης, τον χορηγό μας κ. Τσάντζαλο Λάμπρο για τις κάρτες και φυσικά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τον ΑΧΕΛΩΟ TV που επί 25 χρόνια στηρίζουν τις δράσεις και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και υποστηρικτές που αυτή την ξεχωριστή βραδιά μας τίμησαν με την παρουσία τους και έμπρακτα μας έδειξαν την αγάπη τους. ”

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ