Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κώστας Τσουκαλάς: Περιοδεία στην Ήπειρο με στόχο τη στήριξη της Περιφέρειας

- Advertisement -spot_img

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ήπειρο στις 12 και 13 Μαΐου, με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και την ανάδειξη των προβλημάτων της περιφέρειας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του, θα τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην περιοχή, αναφέροντας τα προβλήματα υποστελέχωσης των νοσοκομείων, τις δυσκολίες του προσωπικού που καλείται να καλύψει πολλαπλές ανάγκες και τις καθυστερήσεις στη χρηματοδότηση.

Ο Κώστας Τσουκαλάς θα αναφερθεί επίσης στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η βιομηχανία της Ηπείρου, με σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, αυξημένο λειτουργικό κόστος και προβλήματα στις υποδομές. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην κτηνοτροφία, με τις μεγάλες απώλειες που έχουν καταγραφεί στις μονάδες και την παραγωγή γάλακτος λόγω της ανεπαρκούς στήριξης από την κυβέρνηση. Τέλος θα υπογραμμίσει ότι με σοβαρό στρατηγικό σχεδιασμό η Ήπειρος έχει τις προοπτικές για να γίνει κόμβος υψηλής τεχνολογίας της χώρας αλλά και της Ευρώπης.

Ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την αναγέννηση του ΕΣΥ, την δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα στηρίζεται στην καινοτομία, την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και τη στήριξη της κτηνοτροφίας συνεχίζεται. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτές τις συναντήσεις για να ανταλλάξουμε απόψεις και να διαμορφώσουμε μια ενιαία στρατηγική για το μέλλον της Ηπείρου.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ