Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Kλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά Αγρινίου όπου διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια

- Advertisement -spot_img

Σήμερα Σάββατο 27-01-2024, κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα κ. Γεώργιο Ζήσιμο και τα μέλη, κα Ιωάννα Καλημέρη, κα Γεωργούλα Παππά και κα Γεωργία Σαξάμη, μαζί με την Βουλευτή του Νομού κ. Χριστίνα Σταρακά, το μέλος της Κ.Π.Ε. κ. Δημοσθένη Καπώνη και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Κωστακόπουλο, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά Αγρινίου όπου διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τις θέσεις του κινήματος για την ακρίβεια και το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Συνομιλήσαμε με τους παραγωγούς της περιοχής μας και τους πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, τις ανησυχίες και τον προβληματισμό τους για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση αλλά και για το τι μέλει γενέσθαι.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και δίπλα στον πολίτη. Θα συνεχίσουμε δυνατά την ενημέρωση για την αισχροκέρδεια που επιτρέπει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ