Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Γ. Νταλακούρας: Έχει φτάσει η στιγμή να μπορέσει ο Παναιτωλικός να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά

- Advertisement -spot_img

Συνέντευξη στην εκπομπή “ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ”, παραχώρησε ο προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα, Γιάννης Νταλακούρας, αναφερόμενος στην επιτυχημένη χρονιά που είχε με την ομάδα της Ναυπάκτου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στη δικαστική περιπέτεια που βίωσε ο Παναιτωλικός, τονίζοντας παράλληλα ότι μπορεί η ομάδα να κοιτάξει πιο ψηλά την επόμενη χρονιά.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

Έχουμε κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον κύριο Μίχο, υπάρχει διάθεση κι απ’ τις δύο πλευρές, πιστεύω ότι στο τέλος θα βρούμε τη λύση.

Ο Παναιτωλικός βίωσε τεράστια στήριξη στη δικαστική περιπέτεια που πέρασε. Νιώθω ότι είναι η απόδειξη το τι σημαίνει πραγματικά Παναιτωλικός για την Αιτωλοακαρνανία. Νομίζω ότι αυτό το γεγονός με τη δύσκολη αλλά και άδικη περιπέτεια που πέρασε η ομάδα, θα τονώσει το ηθικό όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο Σύλλογο για να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα πράγματα. Μετά απ’ αυτό το άσχημο γεγονός, όλη αυτή η ιστορία εξελίχθηκε σαν μια αναζωπύρωση της διάθεσης όλου του κόσμου για να βρεθεί του χρόνου στο γήπεδο και να στηρίξει ακόμα περισσότερα την ομάδα.

Έχει φτάσει η στιγμή να μπορέσει ο Παναιτωλικός να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά. Το σημαντικότερο είναι ότι από την περσινή χρονιά, η ομάδα με τη βοήθεια του προπονητή και τη στήριξη της διοίκησης απέκτησε μία ταυτότητα, ένα πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να προσθέσει κάτι το οποίο λείπει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά, κάτι που θέλει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας.

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ