Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Φεύγας: Η ανάπτυξη είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε για να οδηγηθούμε σε καλύτερες μέρες!

- Advertisement -spot_img

Το πολιτικό κόστος, δεν μπαίνει σε κανένα ζύγι για την παρούσα κυβέρνηση και το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι να ανακουφίσει τους πολίτες της χώρας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash της Θεσσαλονίκης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας, εκτίμησε πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η κατάσταση στην Ουκρανία, θα διαρκέσει για άγνωστο χρονικό διάστημα. Αυτό ωστόσο, δεν αλλάζει όπως είπε τον κυβερνητικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου. Εκείνο που υπάρχει, είναι μια αλλαγή στην οικονομική πολιτική η οποία προέκυψε εξαιτίας της αναντίρρητης ανάγκης να στηριχτούν περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά και οι ευάλωτοι συμπολίτες μας, οι οποίοι υποφέρουν από την εκτόξευση του κόστους της ενέργειας το οποίο συμπαρασέρνει τα πάντα. Παράλληλα, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις, προτάσεις που να μπορεί η ελληνική οικονομία να στηρίξει και να είναι εφαρμόσιμες, συμβάλλοντας από την δική της πλευρά στα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, δήλωσε συγκλονισμένος για τα όσα έχουν συμβεί και αναμεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, με τη σφαγή εκατοντάδων αμάχων γύρω από το Κίεβο. Εκτίμησε ότι η διεθνής κοινότητα θα παρέμβει άμεσα και θα επιβάλλει σκληρές κυρώσεις στους υπεύθυνους αυτής της σφαγής, διότι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «όλα αυτά, είναι ξεκάθαρα εγκλήματα πολέμου».

Όσον αφορά την εσωτερική πολιτική επικαιρότητα, ο κ. Φεύγας επισήμανε ότι δεν ανησυχεί για τα αποτελέσματα των μετρήσεων κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Διότι, όπως τόνισε, «αν κανείς ανατρέξει στις αντίστοιχες έρευνες του 2019, θα διαπιστώσει ότι αποτυπώνουν ακριβώς την ίδια εικόνα». Όπως ξεκαθάρισε, «εκείνο που μας προβληματίζει στην πραγματικότητα, δεν είναι οι δημοσκοπήσεις αλλά τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και εκτοξεύουν το κόστος στην ενέργεια και κατά συνέπεια στο κόστος διαβίωσης όλων μας».
Επιπροσθέτως, εμφανίστηκε αισιόδοξος και εκτίμησε ότι σύντομα θα δοθεί λύση στο ζήτημα αυτό, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χάρη στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και οι οποίες είναι αντίστοιχες με εκείνες που ελήφθησαν κατά τη περίοδο της πανδημίας, βοηθώντας την Ευρώπη να μην χάσει το τρένο της ανάπτυξης. Διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά «η ανάπτυξη, είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε για να οδηγηθούμε σε καλύτερες μέρες».
Τέλος, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε με έμφαση ότι «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σταθερά προσηλωμένοι στην σταθερότητα του πολιτικού συστήματος. Την σταθερότητα αυτή, την προσφέρουν οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Αυτό άλλωστε, πιστεύουν και οι ίδιοι οι πολίτες» τόνισε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ