Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Φ. Κωστούλας: «Ψάχνουμε πού εδράζεται η εισήγηση για υποβιβασμό αλλά δεν το βλέπουμε» (video)

- Advertisement -spot_img

«Τραβηγμένη» χαρακτηρίζει την υπόθεση το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Στην «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αναφορικά με την υπόθεση των ημερών.

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού ανέφερε αρχικά για την αναβολή της εκδίκασης:

«Ξέχασαν να στείλουν ειδοποίηση στον Κουτσοσπύρο και τον παίκτη. Απορούμε και εμείς. Τι να πει κανείς; Είναι το άκρον άωτον που παραλογισμού. Δεν μπορεί να έχουμε προσπαθήσει να κερδίσουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα παίρνοντας ένας παίκτης κίτρινη κάρτα. Για οποιονδήποτε ξέρει ότι η μπάλα είναι τετράγωνη κι όχι στρογγυλή το θέμα θα είχε τελειώσει».

Αναφορικά με την κίτρινη κάρτα που πήρε ο Κορνέλιους:

«Δεν ήταν καν κανονισμένη. Ο παίκτης δεν το ήξερε καν, θα του το έλεγε ο προπονητής κάποια στιγμή, προς το τέλος του αγώνα, είναι πάγιο. Ωστόσο δεν πρόλαβε να γίνει καν αυτό».

Σε ότι αφορά τον Χρήστο Κουτσοσπύρο τόνισε:

«Το αξιωματούχος δεν ξέρω πώς ερμηνεύεται. Πώς ένας κατώτερος υπάλληλος που δεν παίρνει αποφάσεις ερμηνεύεται ως τέτοιος; Πώς γίνεται αξιωματούχος; Τι σημαίνει γενικός αρχηγός; Δεν έχει καμία ευθύνη και κανένα πεδίο για να πάρει απόφαση, για οτιδήποτε μέσα στην ομάδα».

Αναφορικά με το αν κοινοποιήθηκε η εισήγηση της πρωτοδίκου στον Παναιτωλικό:

«Μας κοινοποιήθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα. Και μάλιστα πολύ σύντομα. Ακόμα και εμείς ψάχνουμε πάνω σε ποιο επιχείρημα εδράζεται η εισήγηση για υποβιβασμό. Δεν το βλέπουμε. Ο κανονισμός λέει αν είναι κάποιος αξιωματούχος ή η ομάδα έχουν προσπαθήσει να κάνουν κάτι για να κερδίσει η ομάδα. Γίνεται αυτό με κίτρινη κάρτα; Ποτέ δεν είναι ικανές οι κίτρινες κάρτες να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο».

Για το αν υποκινείται από την Λαμία και τον Απόλλωνα η υπόθεση:

«Αν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη η Λαμία και ο Απόλλωνας Σμύρνης τι να πει κανείς; Να βάλουν δικαστές να ασχολούνται με κάτι τέτοιο; Θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ο κύριος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) θεωρώ ξέρει να διαβάσει και να διακρίνει την πραγματικότητα από την φαντασίωση. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς κανείς σκέφτεται και κάνει τέτοια πρόταση για υποβιβασμό για κίτρινη κάρτα».

Στο σημείο αυτό ο Σάκης Τσιώλης υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο γίνεται κατ’ επανάληψη σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. «Δεν υπάρχει προπονητής που να μην έχει κάνει κάτι τέτοιο έχοντας στο νου το επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

«Οι δικαστές θέλουν νομικά επιχειρήματα, όχι λογικά», αντέτεινε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης ρώτησε τότε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για την άποψη της Ομοσπονδίας επί του θέματος.

Ανέφερε: «Η ΕΠΟ προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη. Είναι τακτικοί δικαστές που αποφασίζουν. Λειτουργούν αυτόνομα. Ίσως είναι τραβηγμένο το θέμα. Αφορά έναν παράγοντα που είναι στον πάγκο. Δεν νομίζω ότι είναι στημένο από την ομάδα, έτσι διαφαίνεται».

Ακολούθως, ο Φώτης Κωστούλας υπογράμμισε: «Κάνουμε κάθε προσπάθεια με όλους τους συνεργάτες, το ΔΣ και τους κοντινούς μου να είμαστε νόμιμοι, σωστοί, ηθικοί. Δεν μπορούμε να έχουμε τα μάτια μας παντού. Ο Παναιτωλικός απασχολεί 60-70 άτομα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει κανείς στον ελεύθερο χρόνο του. Δεν ευθύνεται η ομάδα. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να είμαστε σωστοί, νόμιμοι και ηθικοί όλα αυτά τα χρόνια. Ο Παναιτωλικός δεν ανακατεύεται, δεν μπαίνει σε άρματα, δεν κάνει λαμογιές».

Πηγή: titormosnet.gr

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ