Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Επίσκεψη της Αν. Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, του Βουλευτή Άρτας και ΥφΑΑΤ Γιώργου Στύλιου, και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη, στις Δομές Υγείας της Άρτας

- Advertisement -spot_img

Την Τρίτη 3 Μάϊου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Άρτας ΝΔ και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο και τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Ιωάννη Καρβέλη, θα πραγματοποιήσουν διαδοχικές επισκέψεις στις Δομές Υγείας της πόλης της Άρτας.

Αρχικά, θα γίνει σύσκεψη στο Νοσοκομείο Άρτας, κατά τη διάρκεια της οποίας, η κα Γκάγκα θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συνομιλήσει με Ιατρούς, Νοσηλευτές, Διευθυντές, το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κύριοι Στύλιος και Καρβέλης.

Έπειτα, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας (Κ.Υ), και στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο παλαιό Νοσοκομείο Άρτας. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας με τους Διευθυντές όλων των Κ.Υ του νομού, τους υπεύθυνους του ΚΕΦΙΑΠ, καθώς και με τους εκπροσώπους του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού συλλόγου.

Καταλήγοντας, η Αναπληρώτρια Υπουργός, μαζί με τον Υφυπουργό και τον Υπεάρχη θα μεταβούν στο Δημαρχείο της πόλης Άρτας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ