Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Πρόεδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσπρωτία (φωτο)

- Advertisement -spot_img

Την Τρίτη 07 Μαΐου 2024 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδεία του στην Ήπειρο, επισκέφτηκε τη Θεσπρωτία.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Ηγουμενίτσα. Κατά την άφιξή του στο λιμάνι εσωτερικού τον υποδέχτηκαν ο Συντονιστής της Ν.Ε. Θεσπρωτίας κ. Ιωάννης Γόγολος, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, κ. Μάριος Κάτσης, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου και η κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, οι Βουλευτές Άρτας και Πρέβεζας, κα Όλγα Γεροβασίλη και Κωνσταντίνος Μπάρκας αντίστοιχα, τα Μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι κύριες Αθηνά Ιωάννου και Λίλα Σουλελέ και ο κύριος Θανάσης Οικονόμου και τα Μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισκέφθηκε αρχικά τα έργα της Γ’ Φάσης στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξή τους. Σε δηλώσεις του εκεί, ο Πρόεδρος εξέφρασε την αντίθεσή του στην πώληση της δημόσιας περιουσίας, προτείνοντας ταυτόχρονα ένα μοντέλο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας με ανταποδοτικά οφέλη προς τους πολίτες.

Στη συνέχεια περιόδευσε στην παραλιακή οδό της πόλης, όπου, μαζί με τον σύζυγό του Tyler McBeth, έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους πολίτες της Ηγουμενίτσας. Ο Πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, σε διάλογο που είχε με τους πολίτες άκουσε τα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Σε κεντρική καφετέρια της πόλης, εκτός από πολίτες, συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού Θεσπρωτίας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα των τομέων τους (νερό των ΤΟΕΒ) και του εξέφρασαν το παράπονό τους πως η κυβέρνηση δε δέχεται καμία συζήτηση μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και το φόβο τους για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Από την άλλη, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την αντιμετώπισή τους από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δέχτηκε να συναντηθεί μαζί τους και να συζητήσουν όλα όσα τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσε το λόγο τους στους εκπροσώπους του αγροκτηνοτροφικού τομέα πως θα εργαστεί άμεσα για τα θέματα που τους απασχολούν. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε και η υποψήφια Ευρωβουλευτής κυρία Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως πρώην Υφυπουργός & Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετέβη σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Σαγιάδα, όπου συνομίλησε με το ΔΣ της ΠΑΝΕΜΜΙ και της ΠΟΑΥ, συζήτησε με εργαζόμενους και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Η επίσκεψη στη Θεσπρωτία έκλεισε με την κατάθεση λουλουδιών στο Μνημείο των 49 εκτελεσθέντων Προκρίτων Παραμυθιάς, όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Σουλίου, κ. Αθανάσιος Ντάνης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σουλίου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο, του εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την περιοχή και του ανέφερε τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Σουλίου, ενώ τέλος, προσέφερε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναχώρησε για την Πρέβεζα, επόμενος σταθμός της περιοδείας του στην Ήπειρο.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ