Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Αιτωλ/νίας: «Να μη χαρίσουν οι συνάδελφοι τα δεδουλευμένα τους τη νύχτα»

- Advertisement -spot_img

«Αγαπητοί συνάδελφοι της Αιτωλοακαρνανίας,

πλέον είναι πραγματικότητα η καταβολή χρηματικών ποσών σε συναδέλφους μας που διεκδίκησαν δικαστικά την νυχτερινή τους εργασία. Τις προηγούμενες ημέρες συνάδελφοι μας είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να πιστώνονται ποσά που φτάνουν τα 1500€ και αφορούν αγωγές για τα έτη 2017-18. 

Η διεκδίκηση μέσω της δικαστικής οδού έδειξε ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορούμε να προσπεράσουμε τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας, να επιτύχουμε αυτό που θα έπρεπε να γίνει από την αρχή και για όλους τους στρατιωτικούς. Δηλαδή η άμεση εφαρμογή του νόμου από τις Κυβερνήσεις και η καταβολή της αποζημίωσης σε όλα τα στελέχη άμεσα από το 2017. 

Δυστυχώς όμως η Πολιτεία δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει αναδρομικά, από το 2017, σε όλα τα στελέχη την νυχτερινή τους αποζημίωση.

Όσοι εμπιστεύτηκαν την ΕΣΠΕΑΙΤ, την ΠΟΜΕΝΣ και γενικά την θεσμική εκπροσώπηση τώρα δικαιώνονται και λαμβάνουν τα χρήματά τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι της Αιτωλοακαρνανίας,

σας προτρέπουμε όλους να ακολουθήσετε την διαδικασία της δικαστικής οδού ώστε να μην χάσετε επιπλέον χρήματα που θα βοηθήσουν εσάς και τις οικογένειες σας.

Εγγραφείτε, συμμετέχετε, διεκδικήστε γιατί ποτέ και τίποτα δεν θα μας χαριστεί».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ο Πρόεδρος  — Ο Γεν. Γραμματέας   

        Βασίλειος Χονδρογιάννης — Απόστολος Λεμονιάς

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ