Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

- Advertisement -spot_img

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου (ΜΣΑ) ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι αιτήσεις για συμμετοχή μαθητών/μαθητριών στην εξεταστική διαδικασία για εισαγωγή στην Α’ τάξη Γυμνασίου του σχολικού έτους 2024-25 υποβάλλονται από 13 έως 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00. Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της περιόδου αιτήσεων καμία αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με την εισαγωγή μαθητών τριών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά, ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Εκτός από την αίτηση συμμετοχής, υποβάλλονται και τα ακόλουθα έγγραφα:

1. Λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ύδρευσης, ρεύματος ή τηλεφώνου) ή άλλο επίσημο αποδεικτικό της διεύθυνσης μονίμου κατοικίας του υποψηφίου,

2. Αντίγραφο ταυτότητας των γονέων/κηδεμόνων,

3. Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση), αν και εφόσον δεν υφίσταται συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων.

Στον σύνδεσμο htps://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/index.php/genika/egrafes-metegrafes υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εισαγωγής και τον τρόπο εξέτασης, η σχετική εγκύκλιος και η αίτηση εισαγωγής, καθώς και στοιχεία για τη λειτουργία του ΜΣΑ.

Επισημαίνεται ότι ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία εξέτασης των υποψηφίων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται τον παραπάνω σύνδεσμο όπου θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση όταν εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος.

– Πληροφορίες:
– Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: https://shorturl.at/KOVX0
– Ιστοσελίδα ΜΣΑ: https://gym-mous-agrin.ait.sch.gr
– email ΜΣΑ: mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
– Τηλέφωνο: 2641053595

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ