Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Η Αριάδνη Δάντε με την Α’ Τάξη του 17ου Δημοτικού παρουσίασαν το παραμύθι “Η Ανάσα του Πάγου” (φωτο)

- Advertisement -spot_img
H ενημέρωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου:
Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο κέντρο μας τη συγγραφέα και αγαπημένη φίλη της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, κυρία Aριάδνη Δάντε, παρέα με την Α’ τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους μας, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό οι μικροί μαθητές με χαρά και πολύ αγάπη μάς παρουσίασαν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της συγγραφέως «Η Ανάσα Του Πάγου».

Η προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική και η καθοδήγηση των δασκάλων τους πραγματικά αξιέπαινη χαρίζοντας στα Γενναία μας Παιδιά χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Στην παρέα μας παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας και πολιτευτής της Ν.Δ. κύριος Θανάσης Παπαθανάσης, για να μας δώσει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του.
Χορέψαμε με τους καινούργιους φίλους μας, τραγουδήσαμε και απολαύσαμε πεντανόστιμα γλυκάκια προσφορά του Κτήμα Πιθάρι – Lake Living.

Ευχαριστούμε θερμά την συγγραφέα Αριάδνη Δάντε που για 6η συνεχή χρονιά πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη δράση με τα παιδιά της Ειδικής Προσχολικής Αγωγής στηρίζοντας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Ευχαριστούμε τους μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, τις δασκάλες τους και τη Δ/ντρια του σχολείου κα Κωνσταντίνα Τασούλη-Γρίνου για την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τα Γενναία Παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες στο Κτήμα ΠΥΘΑΡΙ και τον κ. Γιώργο Λάμπρη που πάντα στηρίζει τις δράσεις μας και φυσικά τον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης μας, την τηλεόραση του Αχελώου, για την διαρκή προβολή του έργου μας.
- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ