Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου 1821 στη Δυτική Ελλάδα

- Advertisement -spot_img

Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25η Μαρτίου 1821”, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση για την εκφώνηση του πανηγυρικού.

Στην εκδήλωση πραγματοποίησε χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

« Τιμούμε σήμερα την Εθνική Παλιγγενεσία, τιμούμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Είναι χρέος μας να ανατρέχουμε στους ηρωικούς προγόνους μας, που αφιέρωσαν τη ζωή τους, για να αναπνέουμε σήμερα εμείς, αέρα ελευθερίας. Είναι τιμή μας, να αποκαλούμαστε απόγονοι αυτών των ηρωικών μορφών, που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και υποκλίθηκε μπροστά τους όλη η οικουμένη.

Παράλληλα, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά, τους αστυνομικούς της Δυτικής Ελλάδας, για την προσφορά τους στους πολίτες, όντας μαχόμενοι πάντα στην πρώτη γραμμή κατά της εγκληματικότητας, με τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες να είναι ορατά σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και για το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους πολίτες.

Χρόνια Πολλά

Ζήτω το Έθνος,

Ζήτω η 25 Μαρτίου 1821 »

Ο πανηγυρικός λόγος εκφωνήθηκε από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμο Β΄ Ιγνάτιο Τριανταφύλλου, ο οποίος ανέγνωσε, μεταξύ άλλων σε πρωτότυπο, αποσπάσματα της Προκήρυξης «Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος» του Αλέξανδρου Υψηλάντηόπως δημοσιοποιήθηκε την 24η Φεβρουαρίου 1821, στο γενικόν στρατόπεδον του Ιασίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Ιωάννης Κυριακόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Νικολάου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Γαλαζούλας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Φράγκος, οι Βοηθοί τους, οι Διευθυντές, οι Διοικητές, οι Υποδιοικητές και αντιπροσωπείες προσωπικού όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ