Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση με τίτλο: Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και Ελληνική περιφέρεια, σε συνδιοργάνωση με το EuropeDirect και το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αλκυόνη»

- Advertisement -spot_img

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ParticipatEU και ενόψει των ευρωεκλογών του 2024, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την “Αιτωλική Αναπτυξιακή” Α.Ε. Ο.Τ.Α., το Europe Direct – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Σύλλογο ΑΜΕΑ “Αλκυόνη” εκδήλωση με τίτλο: Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και Ελληνική περιφέρεια.

Η εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, και ώρα 18:30-20:30, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και αποσκοπεί στην ανάδειξη της συμβολής των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία, συζητώντας παράλληλα με την τοπική κοινότητα και φορείς της, το μέλλον της Ευρωπαϊκής πολιτικής συνοχής.

Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/ Κύριος Ερευνητής, Επικεφαλής Προγράμματος Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Πολιτικές, ΕΛΙΑΜΕΠ, Σπύρος Μπλαβούκος, η Γεωπόνος, Στέλεχος, “Αιτωλική Αναπτυξιακή” Α.Ε. Ο.Τ.Α.Νικολέτα Κατσώνη, η Ψυχολόγος, Σύλλογος ΑΜΕΑ “Αλκυόνη”, Κατερίνα Χριστιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Ναυπακτία” στο ιστορικό λιμάνι της Ναυπάκτου, (Νότη Μπότσαρη 1, Τ.Κ. 30300, Ναύπακτος.)

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος, Νίκη Παπαδούλα (ΕΡΤ).

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ