Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Eγκαίνια 1ης Έκθεσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών

- Advertisement -spot_img

Με τη συμμετοχή Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων, συγγραφέων και ποιητών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1Ης Έκθεση Βιβλίου Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, στην πλατεία Δημάδη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 12 Μαΐου και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο των εν Αθήναις Αγρινιωτών, τον Πολιτιστικό – Επιστημονικό Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων “Κοσμάς ο Αιτωλός”, την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών και τον Πνευματικό Όμιλο Ναυπακτίων & Δωριέων με τη συνδρομή του Δήμου Αγρινίου.

Ό Δήμος Αγρινίου αποδέχτηκε την πρόταση των Συλλόγων και παραχώρησε την αίθουσα για την διοργάνωση της 1ης έκθεσης, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου : “ Με ξεχωριστή χαρά υποδεχόμαστε τους συμπατριώτες μας και παρουσιάζουμε τα έργα τους στο κοινό της πόλης. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία η Έκθεση των Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών. Είναι τιμή να συγκεντρώνουμε σε έναν χώρο, σε μία έκθεση, το σύγχρονο λογοτεχνικό θησαυρό του τόπου μας. Εύχομαι καλή επιτυχία» .

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Ζώης, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Μπόκα και Ανδρέας Σκαρτσάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννιώτης, ο κ. Χρήστος Γαρουφαλής Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης που είναι από τις 10.00 έως τις 13.30 & από τις 18.00 έως τις 21.00. Την Κυριακή 11:00 – 14:00

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ