Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Ε.ΣΑ.μεΑ. : Για πρώτη φορά εργαστήριο στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

- Advertisement -spot_img

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) αποτελεί την τριτοβάθμια Οργάνωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα και αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας, σε ζητήματα αναπηρίας. Κύρια αποστολή της Συνομοσπονδίας είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, καθώς και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Στο πλαίσιο του γενικότερου έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ για την αναβάθμιση της ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, υλοποιείται το Υποέργο 1 «Διάχυση της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας», της Πράξης «Προωθώντας την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας».Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους και Δικαιούχος της Πράξης είναι η Ε.Σ.Α.μεΑ.. Ο Ανάδοχος του Υποέργου 1 είναι η EUROPRAXIS μΙΚΕ και σάς επισυνάπτουμε αναλυτική Επιστολή Σύστασης.

Στο πλαίσιο της 3ης Δράσης: «Προώθηση της Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις» πρόκειται να υλοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας για πρώτη φορά εργαστήριο με στόχο την άρση των στερεοτυπικών αντιλήψεων γύρω από τις ικανότητες και τις δεξιότητες των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.00 στη «Συνεδριακή Αίθουσα» του Ξενοδοχείου “Imperial”  (1ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου Αμφιλοχίας, 30100, Αγρίνιο).

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση, το πρόγραμμα του εργαστηρίου και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής το αργότερο έως τις 25.9.2023 στο email:  europraxis.esamea.dyt.ellada@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντώνιο Χαροκόπο στο τηλέφωνο: 2610362127

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

Εργαστήριο: «Προώθηση της Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις»

Ονοματεπώνυμο

Ιδιότητα

Φορέας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Email

Με το παρόν, θα ήθελα να εκδηλώσω το ενδιαφέρον συμμετοχής στο Εργαστήριο που διοργανώνει η Ε.Σ.Α.μεΑ. με θέμα: «Προώθηση της Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις» στο πλαίσιο της 3ης Δράσης του Υποέργου 1 “Διάχυση της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας”, της Πράξης “Προωθώντας την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας” (MIS: 5045292).

Το Εργαστήριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 έως 12.00 στη «Συνεδριακή Αίθουσα» του Ξενοδοχείου “Ιmperial” (1ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου Αμφιλοχίας, Αγρίνιο, 30100).

Μετά τη λήξη του Εργαστηρίου, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δηλώνω ότι:

α) είμαι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου: NAI OXI

β) επιθυμώ διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: ΝΑΙ OXI

γ) επιθυμώ έντυπη έκδοση υποστηρικτικού εγχειριδίου σε μορφή braille: NAI OXI

δ) Ακολουθώ διατροφή: 1) διαβητική, 2) gluten free, 3) άλλο: …………………………………. *

* Η πληροφορία αφορά στο διάλλειμα καφέ

Δικαιούχος Πράξης:

Ε.Σ.Α.μεΑ.

Ανάδοχος:

EUROPRAXIS μΙΚΕ
- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ