Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Δυναμικό παρών στο 1st Εpirus Challenge από τους αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου

- Advertisement -spot_img
Με δέκα αθλητές -τριες, έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου στο 1st Epirus challenge που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, 16-17 Απριλίου .

Πέντε αθλητές συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα  kick boxing που έγινε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing  οι οποίοι κατέκτησαν πέντε χρυσά μετάλλια στο στυλ του ring stules low kick.

Πιο συγκεκριμένα Μέντης Ιωάννης +93 Ανδρών. Βίγλας Κωνσταντίνος -93 Ανδρών .Τσιμπιδάκης Γιώργος -81 Εφήβων. Κλαδούχας Γιώργος -77 Ανδρών και Καρσπαπαζης Θάνος -75 Ανδρών.

Επίσης την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν soaring Πυγμαχίας όπου συμμετείχαν και οι υπόλοιποι πέντε αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου κάνοντας εμφανίσεις  οι Λαθυρης Γρηγόρης Μαρίνος Κωστής Οικονόμου Βασίλη και από της αθλήτριες Καψιμαλη Δήμητρα και Κωστάκη Φωτεινή.

Σε δήλωση του ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γιώργος δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τους αθλητές του τόσο για τα μετάλλια απ’ τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick boxing της ΠΟΚ   αλλά και για τους αθλητές της πυγμαχίας που έπαιξαν στα sparing πιο πολύ για την υψηλή πραγματικά απόδοση τους καθώς μιλάμε για καινούργιους αθλητές.

Ο Γιώργος Καψιμαλης συγχαίρει τους  διοργανωτές ΑΣ ΤΙΓΡΗ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ τον Μάκη Στάθη την Πανελλήνια Ομοσπονδία του Κick Boxing  τους συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος του kick boxing  καθώς και όσους συμμετείχαν στα sparing της Πυγμαχίας  πολλά συγχαρητήρια σε όλους  η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στον καθένα ότι το καλύτερο καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο ειρήνη και υγεία.
- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ