Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην FRESCON 2022

- Advertisement -spot_img

Δυναμικό “παρών” του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στη Διεθνή Έκθεση FRESCON 2022 που βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται από τις 12 έως 14 Μαΐου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών «FRESCON 2022» αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προβάλλοντας τα εξαιρετικά φρούτα και λαχανικά της χώρας μας και δημιουργεί ευκαιρίες εμπορικών συνεργασιών στο πλαίσιο B2B επαφών.

Πλήθος κόσμου συνεχίζει να επισκέπτεται το σύγχρονο εκθεσιακό περίπτερο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο μεγαλύτερο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών της χώρας (στο Κτίριο 13 – STAND 35), δοκιμάζοντας τις γεύσεις της Αιτωλοακαρνανικής γης, γνωρίζοντας τα εκλεκτά Φρούτα και Λαχανικά και πολύ αξιόλογους επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου.

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, Βουλευτές, πολιτευτές, αντιπροσωπείες διεπαγγελματικών οργανώσεων, διοικήσεις Επιμελητηρίων, και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το κοινό περίπτερο του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Η «FRESCON 2022» ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίθηκε μέσω των συνεχών επιχειρηματικών B2B συναντήσεων που λαμβάνουν χώρα καθημερινώς στα περίπτερα των Αιτωλοακαρνανικων επιχειρήσεων, στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαιτέρως στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που συμμετέχουν στο περίπτερο:

  • ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕΒΕ

  • Α & Ν ΚΑΚΑΖΙΩΤΗΣ Ο.Ε. – Dimitra Fruits

  • ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑ ΩΛΕΝΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ