Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Δράσεις του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας για το Σχολικό Εκφοβισμό

- Advertisement -spot_img

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις που διοργανώθηκαν από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου με θέμα: “Σχολικός Εκφοβισμός”. Τα σχολεία συντονίστηκαν ώστε, την ίδια μέρα, με το δικό του τρόπο το καθένα, να δώσουν όλα μαζί το ίδιο μήνυμα: “ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ“.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας, Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ηγουμενίτσας, Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, Γυμνάσιο Πλαταριάς Γυμνάσιο Πέρδικας, Γυμνάσιο Μαργαριτίου, 1ο Ενιαίο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, 2ο Ενιαίο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, Επαγγελματικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, Γενικό Λύκειο Μαργαριτίου.

Παράλληλα, μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για το Bullying στους μαθητές ενώ τα σχολεία παρέλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής στη δράση.

Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των εν λόγω σχολείων, το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στη δράση!

Ευχαριστούμε επίσης τον καθηγητή κ. Κανδυλιωτη Χαράλαμπο, ο οποίος ανέλαβε την δημιουργία του σχετικού με τη δράση βίντεο.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στην σελίδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας στο Facebook (https://www.facebook.com/kepygeiasdimosigoumenitsas/ )

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συνεχίζονται…

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ