Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Δήμος Ναυπακτίας – Οδηγίες προς τους δημότες: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να πετάξουμε κλαδιά και αντικείμενα

- Advertisement -spot_img

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, όποιος πολίτης επιθυμεί να μεταφέρει κλαδιά ή αντικείμενα περιορισμένου όγκου πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρχεται σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο τηλέφωνο 2364360406 ή να καλεί στη Γραμμή Δημότη  15199.

Επισημαίνεται ότι, ο δήμος ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ και ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να περισυλλέγει και να μεταφέρει μπάζα και άλλα οικοδομικά υλικά ή μεγάλου όγκου αντικείμενα. Για το λόγο αυτό έχει διαμορφωθεί χώρος με ειδικούς κάδους στην περιοχή του Σκα, έναντι του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι πολίτες θα πρέπει να φροντίζουν οι ίδιοι να τα μεταφέρουν στο σημείο, καθώς από εκεί οδηγούνται στην ανακύκλωση ή σε κομποστοποίηση.

Η απόθεση ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, επιφέρει ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Καλούμαστε όλοι να συνεργαζόμαστε, να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό και να σεβόμαστε τους κανόνες αποκομιδής απορριμμάτων.  Αποθέτοντας κάθε μορφής αντικείμενα οπουδήποτε προσβάλλουμε τον τόπο, τον πολιτισμό μας και επιβαρύνουμε το περιβάλλον, στο οποίο εμείς οι ίδιοι διαβιούμε.

Η αναβάθμιση των γειτονιών και της καθημερινότητάς μας είναι και στο χέρι του καθενός από εμάς.

Ο δήμος είμαστε όλοι εμείς!

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ