Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Δήμος Αμφιλοχίας: Έλα κι εσύ φέτος στο Amfilochia Christmas Run!

- Advertisement -spot_img

Χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου για πρώτη φορά φέτος στην Αμφιλοχία! Αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00, σας περιμένουμε όλους στο «μπασκετάκι» της Αμφιλοχίας (δίπλα στο λιμάνι) για να τρέξουμε ή να βαδίσουμε στη στολισμένη και φωταγωγημένη πόλη μας. Όσοι επιθυμούν, ντύνονται με χριστουγεννιάτικες φορεσιές και κόκκινα σκουφιά του Αι Βασίλη, σκορπώντας το πνεύμα των γιορτών σε όλες τις γειτονιές!

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε έχει συνολικό μήκος περίπου 2χλμ και διασχίζει της οδούς Γεωργίου Στράτου, Βασιλείου Καραπάνου και Χαβίνη, με αναστροφή στη διασταύρωση της πλαζ και επιστροφή μέσω του παραλιακού δρόμου για τερματισμό στην κεντρική πλατεία.

Όταν τερματίσουμε όμως, δε σημαίνει και ότι τελείωσαν όλα αφού εκεί θα μας περιμένουν τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας «Προμηθέας» για να μας προσφέρουν μια ξεχωριστή χορευτική επίδειξη!

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, αφού μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον ρυθμό με τον οποίο θα κινηθείτε, αρκεί να φοράτε τα χαμόγελά σας!

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ