Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Απολογισμός της δράσης πρόληψης της υγείας στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων

- Advertisement -spot_img
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση πρόληψης της υγείας των Κινητών Μονάδων του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων 
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση πρόληψης της υγείας που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων από τις Κινητές Μονάδες του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και με την υποστήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας.
386 άνθρωποι εξυπηρετήθηκαν, 956 ραντεβού κλείστηκαν και 1.096 διαγνωστικές εξετάσεις διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής των Κινητών Μονάδων στο Κέντρο Υγείας.
Τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες στελέχωναν ειδικότητες Καρδιολόγου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου, Γενικού Χειρούργου, Παιδιάτρου, ΩΡΛ, Ακτινολόγου, Διαιτολόγου, Νευρολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, παρέχοντας σε δημότες όλων των ηλικιών δωρεάν υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις.
Τη δράση υποστήριξε το Κέντρο Υγείας Υγείας Χαλκιοπούλων και ο Διευθυντής κ. Μώκος Κωνσταντίνος.
*Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ