Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανέλαβε την εκπροσώπηση του Απολλώνα Σμύρνης έναντι του Παναιτωλικού ο Κούγιας

- Advertisement -spot_img

Στον δικηγόρο και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια απευθύνθηκε ο Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να κυνηγήσει τον Παναιτωλικό με στόχο τον υποβιβασμό του για την εξεταζόμενη υπόθεση για στοιχηματισμό στο ματς με τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, άνθρωπος του Παναιτωλικού στοιχημάτισε ότι θα δεχθεί κίτρινη κάρτα παίκτης των κυανοκίτρινων στον αγώνα με τον ΟΦΗ που έληξε με νίκη 2-4 για τους Αγρινιώτες.

Ο Απόλλων τα παίζει όλα προσλαμβάνοντας τον Αλέξη Κούγια όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο του τελευταίου.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Στο δικηγορικό μας γραφείο ανατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κο Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και το νομικό σύμβουλό της κο Βασίλη Γκαγκάτση η νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ως έχουσας άμεσο έννομο συμφέρον επί της υποθέσεως του παράνομου στοιχηματισμού του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και του φροντιστή της ως άνω ομάδας σε σημαντικές διαδικαστικές στιγμές, τις οποίες γνώριζαν εκ των προτέρων, άλλωστε γι’ αυτό στοιχημάτισαν, αναφορικά με τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 που έληξε με σκορ 2-4.

Η παράνομη συμπεριφορά των ως άνω έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αφού ήδη και οι δύο απολύθηκαν.

Σήμερα το δικηγορικό μας γραφείο απέστειλε εξώδικη πρόσκληση προς: 1. Τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων σχετικών με το ποδόσφαιρο (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, 2. Τον κ. Πρόεδρο, τα Μέλη και τους Ερευνητές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και 3. Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ της Super League 1, τους οποίους προσκαλούμε να ενεργήσουν τάχιστα τις όποιες προβλεπόμενες διαδικαστικές νόμιμες ενέργειες, ώστε η διερεύνηση αυτής της ιδιαίτερα δυσφημιστικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο παράνομης συμπεριφοράς να έχει ολοκληρωθεί σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας και να έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση μέχρι την ημέρα επικυρώσεως της βαθμολογίας των play out της Super League 1.

Αθήνα, 24/03/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Χ. Κούγιας»

 

Πηγή: sdna.gr

 

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ