Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Αναβολή στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

- Advertisement -spot_img

Σε απόφαση για αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου ΔΣ οδηγήθηκε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπως έγινε γνωστό.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σημερινή Διοίκηση της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ διέπεται από δημοκρατικές αντιλήψεις στη διοίκηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και στη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, όπως έως σήμερα έχει πολλάκις αποδειχθεί.

Επιθυμία μας είναι στις εκλογές της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ να συμμετέχει το σύνολο των ενεργών σωματείων, όπως άλλωστε συνέβαινε σε όλες τις προηγηθείσες εκλογικές διαδικασίες.

Πλην όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τους ισχύοντες Νόμους που διέπουν πλέον την εκλογική διαδικασία των Ενώσεων.

Εμείς δεν συνηθίζουμε να προβαίνουμε καθημερινά σε ανακοινώσεις του τύπου «περί συμμετοχής στις εκλογές όλων των σωματείων» και αναρωτιόμαστε με ποιο μαγικό τρόπο θα το πράξουν αυτό όσοι το ευαγγελίζονται και με περίσσευμα υποκρισίας και θράσους το υπόσχονται.

Υπενθυμίζουμε ότι στην περσινή τακτική Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη με το ίδιο νομοθετικό καθεστώς, αυτοί που σήμερα βομβαρδίζουν με σχετικές ανακοινώσεις περί καθολικής συμμετοχής των σωματείων, επέδειξαν εκκωφαντική σιωπή.

Είναι προφανές ότι τους ενοχλεί η αδιαμφισβήτητη αποδοχή μας από την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων, γεγονός που θα διαφανεί ξεκάθαρα με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Αποκλειστικά και μόνο για λόγους διασφάλισης της εγκυρότητας της διαδικασίας, κατόπιν σχετικής αλληλογραφίας και επικοινωνίας με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εναρμονιζόμενοι απολύτως με τις επιταγές του Νόμου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για την 27η Απριλίου 2022 τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την αποστολή αναμορφωμένου εκλογικού καταλόγου, προκειμένου να επικυρωθεί αρμοδίως.

Συγχρόνως ενημερώνουμε τα σωματεία ότι δεν χρειάζεται να αποστέλλουν πληρεξούσια για την αναβληθείσα τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Απριλίου 2022.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ