Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Αναστασίου: «Ήταν μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα»

- Advertisement -spot_img

Σε σύντομο απολογισμό της σεζόν που τελείωσε για τον Παναιτωλικό προχώρησε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα 3-1 στη Νίκαια.

«Θα έλεγε ότι πάντα είναι ωραία να κλείνεις με θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήρθε. Δεν είναι χρόνος να το αναλύσουμε. Είναι σημαντικό ότι πήραν χρόνο συμμετοχής κάποια παιδιά, όπως ο Λιάβας, που ταλαιπωρήθηκε. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ήταν μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Είχε σταθερότητα από Νοέμβριο μέχρι και Φεβρουάριο. Μπήκαν κάποιες βάσεις για την ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενέργειας, αντίληψης», ανέφερε αρχικά.

Για το αν ο Παναιτωλικός πίστεψε ότι μπορούσε κάτι παραπάνω: «Όταν φτάσαμε κοντά στην 6η θέση σε κάποια στιγμή φυσικό είναι να το σκέφτεσαι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Είναι σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου. Αδικήσαμε σε πολλά παιχνίδια τους εαυτούς μας».

Τέλος, για τον συνεργάτη του Στιβ Ράτερ, που αποχωρεί, τόνισε: «Ο Στιβ πέρα από καλός συνεργάτης είναι και ένας καλός φίλος. Με βοήθησε πάρα πολύ. Για μένα ήταν ευτυχία που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο».

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ