Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για το 4ο City Trail

- Advertisement -spot_img

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξίαρχου Δημήτρη Γαλαζούλα, περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου αγώνα δρόμου «City Trail».

Η απόφαση, προβλέπει:

ΑΡΘΡΟ (1)

α. Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Μπαϊμπά – Β. Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Κολοκοτρώνη – Κόκκαλη – Βλαχερνών – Προυσιωτίσσης – Καζαντζάκη – Ελ. Βενιζέλου – Παπαστράτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπου αυτά υφίστανται, από ώρα 09.00΄ έως 13.00΄ ώρα της 12.5.2024, για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου αγώνα δρόμου «CITY TRAIL».

β. Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων επί της ενταύθα δημοτικής οδού Αφών Παπαστράτου από την διασταύρωση αυτής με την οδό Μπότσαρη έως την διασταύρωσή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, από ώρα 08.00΄ έως 13.00΄ ώρα της 12.5.2024, για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου αγώνα δρόμου «CITY TRAIL».

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την 08.00΄ ώρα έως την 13.00΄ ώρα της Κυριακής 12.5.2024.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ