Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

400.000 ευρώ «έφτασαν» στο Δήμο Αρταίων από το Υπουργείο Υποδομών

- Advertisement -spot_img

Σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη ο Δήμος Αρταίων χρηματοδοτείται με το ποσό των 400.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση τεχνικών έργων που προκλήθηκαν από θεομηνίες.

Ειδικότερα με την εν λόγω χρηματοδότηση πρόκειται να υλοποιηθούν οι εξής παρεμβάσεις:

  • Κατασκευή τσιμεντένιου αύλακα στην Καμπή

  • Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στην Καμπή

  • Κατασκευή οδού πρόσβασης στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Λιμίνη

  • Τοπικές παρεμβάσεις για την επισκευή οδοστρώματος από το Νοσοκομείο Άρτας έως και την οδό Πατριάρχου Αθηναγόρα.

Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας και κατόπιν συνάντησης του Δημάρχου, με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, παρουσία και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Στύλιου, όπου και με δική του συμβολή επιτεύχθηκε αυτή η χρηματοδότηση.

Ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης δήλωσε σχετικά: « Ο Δήμος Αρταίων συνέταξε όλες τις απαραίτητες μελέτες κα υπέβαλλε ένα ολοκληρωμένο αίτημα χρηματοδότησης το οποίο έτυχε της αποδοχής του Υπουργείου Υποδομών. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη αλλά και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση τους στην χρηματοδότηση του Δήμου μας, με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ακόμη μία απόδειξη ότι η Πολιτεία στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους. Ο Δήμος Αρταίων θα προχωρήσει άμεσα στην δημοπράτηση και υλοποίηση των εν λόγω εργασιών».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ